У Празі вдруге побито рекорд відвідуваності матчів КХЛ

Поділитися
У Празі вдруге побито рекорд відвідуваності матчів КХЛ © levpraha.com
Під час четвертого матчу фінальної серії між чеським "Левом" і російським "Металургом" глядачі вкотре практично на 100 відсотків заповнили місцеву льодову арену.

У Празі на матчі фінальної серії плей-офф Кубка Гагаріна між місцевим "Левом" і магнітогорським "Металургом" було встановлено рекорд відвідуваності.

Двічі за три дні глядачі заповнювали трибуни місцевої "О2 Арени" практично на 100 відсотків - перший рекорд зафіксований на позначці 16435 тисяч, однак незабаром його було побито - 17073 вболівальники. При цьому празька суперарена може вмістити 17360 охочих відвідати хокейний поєдинок.

Примітно, що місцевий "Лев", за який власне і вболівали глядачі, у першому випадку віддячив їм за таку довіру, а потім засмутив, програвши 3:5.

Таким чином, рахунок у фінальній серії до чотирьох перемог рівний - 2:2.: команди обмінялися перемогами в Магнітогорську і Празі.

Нагадаємо, що "Лев" вибив з чвертьфіналу плей-офф Кубка Гагаріна донецький "Донбас", обігравши українців у шести проведених матчах - 4-2 серії.

Відзначимо, що "О2 Арена", на якій було двічі побито рекорд КХЛ, була зведена до чемпіонату світу з хокею-2004. На льоду стадіону не раз грали зірки Національної хокейної ліги - зокрема, в сезоні-2008/09 і через два роки в Празі було проведено чотири поєдинки, в яких взяли участь "Нью-Йорк Рейнджерс", "Тампа-Бей Лайтінг", "Бостон Брюінз" і "Фінікс Койотс". !zn

Читайте також:

В Америці встановлено рекорд відвідуваності на хокейному матчі (відео)

Рекорд українських хокеїстів на Універсіаді встояв до кінця турніру

Збірна України з хокею втратила шанси на вихід до топ-дивізіону чемпіонату світу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі