У Німеччині перед виступом президента МОК пройшла акція протесту проти допуску росіян та білорусів на Ігри-2024

Поділитися
У Німеччині перед виступом президента МОК пройшла акція протесту проти допуску росіян та білорусів на Ігри-2024 Бах вважає за можливий виступ "нейтральних" росіян на турнірах © МОК
Томас Бах при цьому вкотре висловив неоднозначну позицію.

У німецькому Ессені 22 березня відбулася акція протесту проти позиції Міжнародного олімпійського комітету (МОК) щодо можливого допуску росіян та білорусів на Олімпіаду-2024 у Парижі.

Про це повідомляє WDR.

Близько 200 людей вийшли на вулицю з плакатами, коли президент МОК Томас Бах прибув до Ессена для виступу на Рурському політичному форумі.

(фото - wdr.de)

При цьому сам Бах під час виступу не змінив своєї позиції з цього питання і лише наголосив на забороні на підтримку війни:

"Наші принципи виразно і чітко вказують, що будь-яка активна підтримка війни, включаючи носіння знака Z, пости та багато іншого – заборонена. Будь-хто, хто таким чином підтримує війну, не повинен виступати на турнірах".

Також керівник МОК на питання про те, що робити зі спортсменами з РФ, які пов'язані із силовими структурами країни, відповів, що розгляд цієї проблеми відбудеться наступного тижня.

Раніше українські спортсмени звернулися до мера Парижа із проханням підтримати усунення РФ від Олімпіади.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі