У моєму останньому сезоні в "Шахтарі" ми будемо грати в ЛЧ, як лідери - Де Дзербі

Поділитися
У моєму останньому сезоні в "Шахтар" пропустив п'ять голів © ФК Шахтер
Наставник розповів про гру з "Реалом".

Головний тренер "Шахтаря" Роберто Де Дзербі прокоментував поразку від "Реала" в матчі 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"У першому таймі ми навіть непогано грали. Звичайно, були ситуація, коли ми пропустили перший гол. Бензема був в чистому офсайді. Це неправильне правило, за яким зарахували цей гол. У другому таймі "Реал" забив другий гол, матч став набагато складніше для нас. Я помітив, коли Вінісіус забив два голи, що кілька футболістів опустили руки. Це мені зовсім не сподобалося. Я просив не опускати руки, але вийшов такий результат.

Багато наших футболістів сьогодні зіграли добре. Журналісти звертають більше уваги на остаточний результат, а я повинен звертати увагу на все. Я не можу відкидати те, що я бачив в першому таймі і що потім бачив у другому. У моєму останньому сезоні, коли я буду тренером "Шахтаря", ми будемо грати в ЛЧ зовсім по-іншому. У моєму останньому сезоні в "Шахтарі" ми будемо грати в ЛЧ, як лідери", - сказав Де Дзербі.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Реал" в Києві завершився перемогою гостей з рахунком 5:0. У наступному турі "Шахтар" також зустрінеться з "Реалом", але поєдинок пройде в Мадриді 3 листопада. На рахунку "гірників" залишається одне очко і останнє місце в групі D.

"Шахтар" - "Реал": ключові моменти матчу Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі