"Шахтар" зазнав розгромної поразки від "Реала" в Києві

Поділитися
"Шахтар" не зміг вистояти проти "Реала" © ФК Шахтер
Донеччани провалили поєдинок проти іспанського топ-клубу.

У вівторок, 19 жовтня, донецький "Шахтар" приймав мадридський "Реал" у рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Матч в Києві на НСК "Олімпійський" завершився розгромною поразкою української команди з рахунком 0:5.

Перший тайм вийшов провальним для донеччан. Кілька разів "гірників" після ударів Крооса і Бензема рятував Трубін, але українська команда все одно пропустила гол: на 37-й хвилині Васкес вирізав подачу з флангу в штрафну донеччан, а Кривцов в спробі її перервати відправив м'яч за комір Трубіну.

Створити щось серйозне біля воріт мадридців до перерви не вдалося. На другий тайм Роберто Де Дзербі випустив Маркоса Антоніо і Марлоса замість Тете і Соломона, але ситуацію це не виправило. На 51-й і 56-й хвилинах дубль оформив Вінісіус, а потім бразилець асистував співвітчизнику Родріго. Вже у доданий час Бензема забив п'ятий гол і встановив остаточний рахунок.

"Шахтар" - "Реал" - 0:5

Голи: Кривцов, 37 (автогол), Вінісіус, 51, 56, Родріго, 65, Бензема, 90

"Шахтар": Трубін, Додо, Кривцов, Марлон, Ісмаїлі (Корнієнко, 75), Майкон, Патрік (Степаненко, 79), Тете (Марлос, 46), Педрінью, Соломон (Антоніо, 46), Фернандо (Мудрик, 75)

"Реал": Куртуа, Васкес, Мілітао (Вальєхо, 87), Алаба, Менді (Марсело, 69), Каземіро, Кроос (Вальверде, 78), Модрич (Камавінга, 78), Родріго (Асенсіо, 78), Вінісіус, Бензема

Попередження: Антоніо

У наступному турі "Шахтар" також зустрінеться з "Реалом", але поєдинок пройде в Мадриді 3 листопада. На рахунку "гірників" залишається одне очко і останнє місце в групі D.

Нагадаємо, 20 жовтня київське "Динамо" зіграє на виїзді з "Барселоною".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі