Основний нападник "Шахтаря" пропустить не менше дев'яти місяців

Поділитися
Основний нападник Траоре отримав травму в матчі з "Інтером" © ФК Шахтер
Відновлення Лассіни Траоре буде дуже тривалим.

Начальник медичної служби донецького "Шахтаря" Артур Глущенко розповів про хід відновлення травмованих гравців донецького клубу.

Зокрема, основний форвард "гірників" Лассіна Траоре перенесе операцію, а потім буде відновлюватися до року, а не сім місяців, як повідомлялося раніше. При цьому все ближче до повернення знаходиться Жуніор Мораєс.

"У Траоре серйозна травма - пошкоджені структури колінного суглоба. За два тижні на нього чекає операція, зараз його до неї готуємо: потрібен час, щоб зменшився набряк, щоб було достатнє згинання в колінному суглобі. Травма дуже серйозна. Відновлення Траоре може зайняти від дев'яти місяців до року.

Ісмаїлі і Фернандо вже на фінішній прямій, плануємо, щоб за 3-4 дні вони приступили до занять в загальній групі. Відновлення Вітао займе близько 7-10 днів.

У Мораєса ще триває курс реабілітації, пройшло тільки п'ять місяців. Думаю, відновлення займе ще не менше двох. До кінця листопада-грудня він зможе тренуватися, якщо не буде ніяких побічних ефектів", - заявив Глущенко.

Нагадаємо, Траоре отримав ушкодження на початку матчу Ліги чемпіонів проти "Інтера" (0:0) після контакту з Дензелом Дюмфрісом.

Африканський гравець перейшов у "Шахтар" цього літа з амстердамського "Аякса" за 10 млн євро. Уродженець Буркіна-Фасо провів у складі донеччан 14 матчів, в яких забив дев'ять голів. Його контракт з клубом розрахований до літа 2026 року.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" не зумів обіграти "Динамо" в центральному матчі туру УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі