У "Металурзі" спростували інтерес до Мілевського: запрошувати такого футболіста - себе не поважати

Поділитися
У "Металурзі" спростували інтерес до Мілевського: запрошувати такого футболіста - себе не поважати © detskiymir.vn.ua
У стані запорізького "Металурга" категорично відмежувалися від будь-яких чуток щодо появи в команді українського форварда Артема Мілевського. Керівництво і тренерський штаб клубу прокоментували інформацію лаконічно і жорстко.

У запорізькому "Металурзі" категорично спростували інформацію про можливе підписання контракту з українським форвардом Артемом Мілевським, який зараз перебуває у статусі вільного агента, тобто фактично є безробітним.

Головний тренер команди Олег Таран і спортивний директор Олександр Томах в категоричній і навіть іронічній формі прокоментували інформацію про те, що нібито Мілевський повинен прибути до Запоріжжя для підписання контракту з клубом.

"Може, Мілевського десь на вокзалі в Запоріжжі і бачили, але в нашій команді ні. Більше того, нашу команду цей футболіст не цікавить і його появи в "Металурзі" очікувати не варто. Так що ці чутки не відповідають дійсності", - заявив Олександр Томах в коментарі "Обозревателю".

Таран, який провів хорошу кар'єру в дніпропетровському "Дніпрі" та низці інших українських і зарубіжних команд, пішов ще далі, заявивши, що Мілевському слід було б закінчувати з футболом.

"Мілевський - футболіст, який вже нікому не потрібен, йому пора організовувати свій прощальний матч. А інформація про його появу в "Металурзі" - це чутки, я не знаю, хто їх поширює. В моїй команді є достатньо відмінних виконавців, і я не бачу сенсу в тому, щоб доповнювати колектив Мілевським. Треба себе не поважати, щоб запрошувати цього футболіста", - сказав Таран телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, що наприкінці лютого український форвард прибув в розташування чемпіона Казахстану "Актобе", однак через кілька днів покинув команду - як виявилося, через те, що йому не вдалося пройти медичне обстеження. За інсайдерською інформацією, під час медтестів Мілевському стало погано, він втратив свідомість, а до тями прийшов тільки за допомогою медиків.

Відзначимо, що ще в сезоні-2012/13 нападаючий виступав у київському "Динамо" і отримував виклики в збірну України. !zn

Читайте також:

Мілевський відзначився у Туреччині: розбив привезену з Києва "Феррарі"

Мілевського назвали найціннішим українським футболістом після Шевченка

Саленко, як і раніше вважає, що Мілевський-хороший нападник

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі