У "Металурзі" пообіцяли позитивні зміни та звільнили головного тренера

Поділитися
У "Металурзі" пообіцяли позитивні зміни та звільнили головного тренера Олег Таран залишив запорізький "Металург" © Clive Barda / Royal Opera House
Запорізька команда стала першою в нинішньому сезоні, в якій змінився головний тренер. Незважаючи на запевнення президента клубу про довіру до Олега Тарана, за тиждень його було відправлено у відставку.

Запорізький "Металург" став першою командою Прем'єр-ліги сезоні-2014/15, в якій відбулася тренерська відставка. Олег Таран, який очолював запорожців на протязі року, залишив розташування клубу.

Повідомляється, що тимчасово виконувати обов'язки наставника "Металурга" буде спортивний директор Олександр Томах. Фахівець є рекордсменом за кількістю матчів на посаді головного тренера "металургів".

Додамо, що після 10 матчів у Прем'єр-лізі "Металург" займає 11-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 2 перемоги. Втім, буквально за тиждень до відставки запорожці були розгромлені донецьким "Олімпіком" 4:0 у Кубку України і за сумою двох зустрічей (0:6!) вилетіли з турніру.

Примітно, що керівництво команди так і не пояснив причини звільнення тренера. Більш того, буквально за півдня до появи повідомлення про перестановки в тренерському штабі в "Металурзі" організували зустріч з уболівальниками, на якій були присутні керівництво і сам Таран. Головний тренер як ні в чому не бувало, наче з прицілом на майбутнє, говорив про проблеми з комплектацією колективу, травмах гравців і перспективи виходу з кризи.

Іншими словами, про відставку тренера ніхто не говорив, так само як і керівництво не пред'являла претензій йому. Втім, один з акціонерів клубу Олександр Богуслаєв пообіцяв уболівальникам на наступній зустрічі ряд позитивних змін. Можливо, саме в цих словах він ніби натякав на догляд Тарана.

Додамо, що раніше Таран вже тренував "Металург" - на початку "нульових". А в сезоні 2002/03 запорожці не фінішували 4-му місці. Раніше у тренерському резюме значилися два комплекти бронзових медалей чемпіонату України у "Кривбасі".

Читайте також: Мессі підставив головного тренера "Барселони", відмовившись йти на заміну

Після матчу 11-го туру чемпіонату України головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний припустив, що чергова нічия його команди пов'язана з потойбічними силами. Грозний зазначив, що якісь негідники чаклують проти "Говерли".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі