У Львові планують збудувати спортивний комплекс для проведення Євробаскету-2025

Поділитися
У Львові планують збудувати спортивний комплекс для проведення Євробаскету-2025 Комплекс буде збудовано біля "Арени Львів" © ФБУ
Баскетбольний турнір може відбутися в Україні.

Голова Львівської обласної адміністрації Максим Козицький розповів про те, що у місті планують збудувати спортивний комплекс для проведення Євробаскету-2025.

"Євробаскет у Львові плануємо провести у спортивно-розважальному комплексі, який цього року почнемо будувати у рамках програми Президента "Велике будівництво". Йдеться про будівництво у Львові мультифункціонального спортивного комплексу, де зможуть відбутися змагання з Євробаскету.

Він розрахований на 10 тисяч глядацьких місць, розташований за адресою вул. Стрийська, 199 поблизу стадіону "Арена Львів". Наразі ведуться геодезичні роботи та виготовлення проектно-кошторисної документації. У головному залі комплексу зможуть проходити змагання із зимових видів спорту. Також баскетбол, волейбол, гандбол, футзал, теніс, флорбол. Головний зал легко зможе трансформуватися для проведення змагань з боксу, боротьби, ММА", – написав Козицький у себе в Telegram.

Нагадаємо, що у вересні Федерація баскетболу України подала заявку на проведення Євробаскету-2025 в Україні. На проведення матчів Євробаскету претендуватимуть Київ, Дніпро та Львів.

Варто зазначити, що Україна мала прийняти Євробаскет у 2015-му році у шести містах – Києві, Харкові, Львові, Донецьку, Дніпрі та Одесі, але турнір провести не вдалося через нестабільну ситуацію в країні.

Раніше повідомлялося про те, що УАФ побудує тренувальну базу для збірних України з футболу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі