У кваліфікації Ліги Чемпіонів "Дніпро" може зустрітися з російським "Зенітом"

Поділитися
У кваліфікації Ліги Чемпіонів "Дніпро" може зустрітися з російським "Зенітом" © football.ua
Серйозним випробуванням на європейській стежці для срібного призера української Прем'єр-ліги стане участь у кваліфікації Ліги Чемпіонів. Першим суперником дніпропетровців може стати клуб російського "Газпрому".

Стали відомі суперники дніпропетровського "Дніпра" з відбіркового турніру Ліги Чемпіонів, куди українська команда пробилася завдяки срібному фінішу у чемпіонаті Прем'єр-ліги України.

У третьому відбірковому раунді ЛЧ сезону-2014/15 українці можуть змагатися з шістьма сіяними клубами, серед яких виявилися російський "Зеніт", французький "Лілль", данський "Копенгаген", бельгійський "Стандард" і кіпрський АПОЕЛ.

Жеребкування третього етапу кваліфікації відбудеться 18 липня, а поєдинки цього раунду - 29/30 липня і 5/6 серпня.

Нагадаємо, що в минулому євросезоні "Зеніт" і "Копенгаген" брали участь у груповому турнірі ЛЧ, при цьому "газпромівці", пройшовши цю стадію, без варіантів вилетіли з 1/8 фіналу, а представник Данії посів четверте місце у своїй групі.

У разі, якщо дніпряни подолають перший бар'єр на своєму історичному поході в Лігу, на них чекає зустріч з ще більш іменитими конкурентами - італійським "Наполі", англійським "Арсеналом", німецьким "Байєром" і португальським "Порту". Також один з варіантів суперництва - іспанський "Атлетік".

Матчі цього раунду відбору відбудуться 19/20 і 26/27 серпня. Груповий турнір Ліги Чемпіонів, в якому візьме участь донецький "Шахтар" стартує 16 вересня. !zn

Читайте також:

Коломойський спробує залишити Хуанде Рамоса в "Дніпрі"

Газпромівський "Зеніт" підозрюється у підкупі суддів у матчі Кубка УЄФА

Найбільш переоцінений тренер світу очолив російський "Зеніт"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі