У Фоменка є питання до гри дебютантів збірної

Поділитися
У Фоменка є питання до гри дебютантів збірної Фоменко залишився задоволений самовіддачею команди © ФФУ
Головний тренер збірної України прокоментував результат першого контрольного матчу року.

Збірна України в Одесі провела перший контрольний поєдинок в рамках підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи. Підопічні Михайла Фоменка мінімально обіграли Кіпр - переможний м'яч на свій рахунок записав Тарас Степаненко в першому таймі. Ця перемога стала сотою в історії головної команди країни.

"Все-таки тривала перерва була у нашої збірної. Потрібно було отримати більше інформації, тому зробили шість замін. Дебютанти? Ні до кого немає претензій по самовіддачі, а от по грі є питання - по їх позиціям, оборонній грі і так далі", - сказав головний тренер.

"Що стосується молодих футболістів, то вони повинні складати конкуренцію, адже вони не просто так грають за збірну. Вони приїхали сюди не просто відбути номер. Час ще є, головне, щоб не було травм. Ви ж знаєте, скільки у нас гравців в лазареті. Навіть сьогодні були заміни, адже гравці були на межі отримання м'язових травм".

"Про остаточний список гравців на Євро говорити рано. Спочатку треба дожити до чемпіонату Європи. Це футбол, травматичний вид спорту. Дай бог, щоб не було травм".

Нагадаємо, наступний товариський матч збірна України проведе 28 березня в Києві проти Уельсу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі