Україна мінімально обіграла Кіпр в Одесі

Поділитися
Україна мінімально обіграла Кіпр в Одесі Степаненко - автор переможного голу © Dynamo.kiev.ua
Підопічні Михайла Фоменка вдало почали 2016-й рік.

Сьогодні, 24 березня, збірна України у рамках підготовки до фінальної частини Євро-2016 в контрольному матчі обіграла Кіпр в Одесі. Єдиний м'яч у першому таймі на свій рахунок записав Тарас Степаненко.

З перших хвилин українські футболісти заволоділи перевагою, але до небезпечних моментів доходило рідко. Кілька разів з м'ячем на ударній позиції опинявся Ярмоленко, але лідера господарів відразу накривали кілька захисників. Перший реальний момент українська атака не використовувала на 29-й хвилині: Зозуля отримав пас по центру і пробив, воротар відбив прямо на ногу Степаненку, але гравець Шахтаря з забійної позиції не переграв воротаря.

Тим не менш, в результаті Степаненко реабілітувався і знову зіграв на добиванні, але вже точно - 1:0. Після перерви на поле вийшли Петряк, Коваленко і Малишев, однак середня лінія господарів поля активніше від цього не стала. Коваленко був близький до голу лише одного разу, але м'яч після його удару головою пройшов поруч зі штангою. Наприкінці зустрічі кіпріоти активізувалися і організували два реальних моменти відігратися: спочатку Путівцев на рівному місці втратив рівновагу і дозволив пробити Сотіріу - м'яч влучив у штангу, а пізніше той же Сотіріу пробивав головою, але команду Фоменка в стрибку врятував Денис Бойко.

Варто відзначити, що ця перемога стала сотою в історії збірної України і першою в 2016-му році.

Україна – Кіпр 1:0
Гол: Степаненко, 40

Україна: Бойко, Шевчук (Каменюка, 81), Путівцев, Кучер, Федецький, Ротань (Коваленко, 46), Степаненко (Тимощук, 72), Гармаш (Малишев, 46), Гусєв (Петряк, 46), Ярмоленко, Зозуля (Кравець, 64)

Кіпр: Панайі, Деметріу, Досса Жуніор, Лайіфіс, Олександру, Артіматас (Ніколау, 89), Лабан (Кірьяку, 81), Хараламбідіс (Енглезу, 77), Макрідіс, Эфрем (Макріс, 58), Мітідіс (Сотіріу, 71)

Попередження: Лабан, Деметріу

Нагадаємо, 28 березня в Києві відбудеться другий контрольний матч збірної проти Уельсу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі