У другому таймі "Ворсклі" не вистачило сил - Сачко

Поділитися
У другому таймі "Ворсклі" не вистачило сил - Сачко Сачко натякнув на брак гравців © uefa.com
Головний тренер полтавчан засмучений поразкою від "Спортинга".

Наставник полтавської "Ворскли" Василь Сачко прокоментував поразку від португальського "Спортинга" (1:2) у другому турі групового етапу Ліги Європи.

Українці пропустили обидва голи у компенсований час.

"Ми до дрібниць прорахували всі моменти, всі стандартні положення. У першому таймі ми грали дисципліновано, встигали перебудовуватися, і це давало свої плоди. "Спортинг" володів м'ячем, але нічого не створив біля наших воріт.

У другому таймі наші сили спливали, а "Спортинг" підсилив гру замінами. Це трагічно і сумно, але треба прийняти так, як є. Нам потрібно було підсилити гру швидкісними хлопцями, але ми розраховуємо на тих, хто зараз є. Я вдячний хлопцям, вони зробили все можливе.

Останні хвилини матчу? Зараз можна говорити все що завгодно. Наприкінці побігли забивати другий. Ми розкрилися, це була помилка. Була б довша лава, можна було щось будувати", - заявив Сачко на прес-конференції.

Таким чином, після двох турів у "Арсеналу" і "Спортинга" по шість очок, а в активі "Ворскли" і "Карабаху" набраних пунктів немає.

Ліга Європи: результати всіх матчів 4 жовтня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі