У "Динамо" є план "Б" на випадок трансферу Ярмоленка

Поділитися
У "Динамо" є план "Б" на випадок трансферу Ярмоленка Ребров впевнений, що з "Динамо" ніхто безкоштовно не піде
Київський клуб, за словами Сергія Реброва, знає, ким замінити свого лідера.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував можливі трансфери Андрія Ярмоленка і Юнеса Беланда. Зокрема, Ребров зазначив, що в "Динамо" вже знають, ким замінити Ярмоленка.

"План "Б" у команди нашого рівня повинен бути неодмінно: ми не можемо залежати від одного гравця і його потенційного трансферу. Ярмоленко - дуже хороший футболіст, роль якого на полі і за його межами важко переоцінити, але зараз багато чого залежить від того, яким Андрій бачить своє майбутнє, умов контракту з клубом і його відносин з президентом, - сказав Ребров в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні", - Будьте впевнені: якщо цей трансфер дійсно відбудеться, сюрпризом для нас він не стане, і ми будемо чітко уявляти, ким замінити лідера".

Також, відповідаючи на питання про можливий трансфер Юнеса Беланда в "Ліон", Ребров підкреслив, що гравець став краще працювати на тренуваннях: "Юнес останнім часом став працювати на тренуваннях значно більше, ніж раніше. Можливо, це пов'язано з чутками, а може, й ні, але колишня і нинішня віддача Беланда - це небо і земля. Що буде далі - не мені вирішувати. Це хороший, кваліфікований футболіст, але ми не можемо утримувати гравців, якщо за них надходять серйозні пропозиції, які рівною мірою влаштовують і їх, і "Динамо". У той же час ми безкоштовно відпускати нікого не збираємося, і тим більше виконавців рівня Юнеса".

Нагадаємо, нещодавно кияни підписали контракт з парагвайцем Дерлісом Гонсалелом. Але до тренувань він зможе приступити не раніше, ніж через тиждень. Поки гравець відновлюється після травми стегна.

Також відновлюється після перелому малої гомілкової кістки Лукаш Теодорчик. За словами Реброва, у гравця заплановані два-три тижні процедур в Польщі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі