Офіційно: Дерліс Гонсалес став гравцем "Динамо"

Поділитися
Офіційно: Дерліс Гонсалес став гравцем "Динамо" Гонсалес вибрав собі №25 © ФК Динамо
Парагвайський футболіст підписав п'ятирічний контракт з київським клубом.

Вінгер збірної Парагваю Дерліс Гонсалес успішно пройшов медогляд і став новачком "Динамо". Чемпіон України підписав з тепер вже екс-гравцем "Базеля" п'ятирічну угоду. За неофіційною інформацією, сума трансферу склала від 10 до 15 мільйонів євро, а отримувати в новому клубі паргваец буде близько мільйона євро на рік.

Відзначимо, що на даний момент Гонсалес відновлюється після ушкодження стегна і останнім часом не тренувався, а тому одразу ж допомогти команді не зможе - йому потрібен час для набору фізичних кондицій.

У "Базель" 21-річний парагвайський вінгер перейшов у 2014 році. У минулому сезоні Гонсалес забив 3 голи в 26 матчах чемпіонату Швейцарії і 3 голи у 8 іграх Ліги чемпіонів. Разом зі швейцарським клубом гравець дійшов до 1/8 ЛЧ. Раніше Гонсалес також виступав у дублі "Бенфіки" та чемпіонаті Парагваю.

Влітку цього року Дерліс дійшов до півфіналу Кубку Америки у складі своєї національної збірної. У чвертьфінальній грі проти Бразилії (1:1, 4:3 по пенальті) новачок "Динамо" реалізував вирішальний пенальті у післяматчевій серії, а також забив гол з пенальті в основний час.

Нагадаємо, раніше цього літа в "Динамо" прийшли Морозюк, Петрович та Мораєс, які вже були представлені в якості новачків і зіграли в новому сезоні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі