У "Динамо" ще є шанс пройти "Аякс" - Хацкевич

Поділитися
У "Динамо" ще є шанс пройти "Аякс" - Хацкевич Хацкевич розкритикував Гармаша © footboom.com
Наставник киян знає, що треба міняти в грі.

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував поразку від "Аякса" (1:3) на виїзді у плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Важко, коли пропускаєш на початку гри і з боку вболівальників йде тиск. Так, була допущена індивідуальна помилка. Але так почалася гра. Потім ми зрівняли рахунок після стандартного положення. Був епізод з падінням Циганкова у штрафному, але ми ще не бачили відеоповтор. У першому таймі була невпевненість у плані контролю м'яча. Що стосується Гармаша, то в першому таймі міняти футболіста не хотілося. Хоча він не увійшов у гру. Як у психологічному плані, так і на своїй позиції. У перерві ми вже поміняли його на Шепелєва.

Ми намагалися виходити з оборони через середній і короткий пас, тому що суперник накривав нас великою групою гравців. На жаль, той же Гармаш взагалі не тримав позицію і створював більшість для "Аякса". А просто бити м'яч на Бєсєдіна, коли під ним нікого не було, не мало сенсу. Так, епізодами у нас були непогані виходи з оборони в першому таймі. Другий тайм показав, що це працює, якщо ти дисципліновано виконуєш вимоги на своїй позиції. Що стосується захисників, то вони чомусь тримали зону на флангах. У перерві ми звернули на це увагу. У штрафний потрібно грати один в один, а не зонами. На жаль, третій м'яч ми пропустили із-за цього.

Якщо абстрагуватися від результату, то шанси, звичайно, є. У Києві потрібно більше часу приділити атаці, але треба не забувати про оборону. Як показав другий тайм, коли ми володіємо м'ячем, "Аяксу" не зовсім комфортно. Вони не люблять грати без м'яча. Інша справа, що ми самі часто втрачали м'яч. У Києві буде зовсім інша гра, в якій все вирішиться", - цитує Хацкевича "Динамоманія".

Поєдинок-відповідь пройде на "Олімпійському" 28 серпня. Початок - о 22:00.

"Аякс" - "Динамо" 3:1: ключові моменти матчу Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі