У "Динамо" немає шансів на вихід до 1/8 фіналу Ліги Європи, - букмекери

Поділитися
У "Динамо" немає шансів на вихід до 1/8 фіналу Ліги Європи, - букмекери
Спортивні аналітики вважають, що київський клуб не зуміє відіграти дефіцит у два голи у виїзному протистоянні з іспанською "Валенсією".

Букмекери не вірять у те, що "Динамо" зуміє відігратися у матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Валенсії".

На те, що кияни переможуть з відривом більше, ніж два м'ячі і у підсумку схилять результат протистояння на свій бік, можна поставити з коефіцієнтом 11. Тоді як вихід "Валенсії" до 1/8 фіналу котирується з показником 1,04.

Нагадаємо, що 20 лютого у кіпрській Нікосії кияни поступилися "Валенсії" у першому матчі 1/16 фіналу, який було перенесено з Києва через політичні заворушення у столиці.

В цілому, букмекери навіть не вірять у те, що "Динамо" здобуде якусь перемогу у Валенсії: на цю подію можна поставити з показником 6,0, нічия котирується з коефіцієнтом 4,5, перемога іспанців - 1,57.

В інших матчах турніру за участю українських команд найбільші шанси на продовження боротьби в 1/8 фіналу має донецький "Шахтар", який грає з чеською "Вікторією". Навіть після нічийного результату на виїзді (1:1) "гірники", на думку аналітиків, успішно подолають чеський бар'єр. На прохід "Шахтаря" можна поставити з коефіцієнтом 1,1. Те, що поєдинок завершиться розгромом гостей, оцінюється досить високим коефіцієнтом 3,55. Тобто, швидше за все, донеччани переможуть з різницею в один-два м'ячі.

Остаточний успіх "Дніпра" у протистоянні з "Тоттенхемом" (1:0 в першому матчі) розцінюється букмекерами "50 на 50". А в парі "Ліон" - "Чорноморець" (0:0 у першому поєдинку) переваги контор на боці французів - 1,35 проти 3,2.

Нагадаємо, що матч "Шахтаря" відбудеться о 20:00, решта ж поєдинків з участю українців розпочнеться на дві години пізніше. !zn

Читайте також:

Букмекери вважають "Шахтар" одним із претендентів на перемогу в Лізі Європи

Блохін продовжить роботу з "Динамо" - Суркіс дав улюбленому тренеру ще один шанс

Зіркові нападники "Реала" забили по два голи "Шальке" у виїзному матчі 1/8 фіналу ЛЧ

Старт весняної частини чемпіонату Прем'єр-ліги відкладено на невизначений термін

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі