У "Барселоні" вперше відреагували на привітання футболістами клубу російських уболівальників

Поділитися
У © Barcelona FC
З'явився офіційний коментар.

"Барселона" офіційно прокоментувала епізод за участю гравців команди Алекса Бальде та Серджі Роберто, які звернулися до російських уболівальників.

"Ми хочемо підкреслити нашу відданість мирному вирішенню конфлікту та віру в цінність спорту як інструменту для зближення народів. Ми ще раз висловлюємо свою підтримку українському народу і глибоко шкодуємо, що це звернення образило наших уболівальників в Україні"

У клубі нагадали, що з початком повномасштабного вторгнення вони допомагають українським біженцям:

"Наша допомога не обмежилася лише словами. У дні матчів на "Камп Ноу" клуб організовував намети для збирання товарів першої необхідності для новонароджених та маленьких дітей, які прибули разом із матерями. В результаті цієї ініціативи, проведеної спільно з "Червоним Хрестом", було зібрано понад 17 тисяч кілограмів дитячого харчування та інших продуктів першої потреби.

Компанія з підтримки українських біженців у Каталонії також включала організацію соціально-педагогічних та спортивних заходів для дітей та молоді, які опинились у центрах прийому у різних точках Каталонії. Ці заходи, які проводилися командою волонтерів клубу, членів клубу та працівників, ставили за мету надати емоційну підтримку та заохотити молодих українців, які опинилися в емоційно напруженій ситуації, до фізичної активності”, - йдеться у заяві.

Нагадаємо, "Барселона" виграла чемпіонат Іспанії достроково вперше за чотири роки. Каталонці здобули свій 27-й національний титул, тоді як мадридський "Реал" залишається рекордсменом із 35 переможними сезонами.

Пізніше футболісти "Барселони" Алекс Бальде та Серджі Роберто записали звернення до російських уболівальників клубу, привітавши їх із перемогою у чемпіонаті Іспанії.

Раніше повідомлялося про те, що "Барселоні" загрожує виключення із єврокубків та пониження в класі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі