Футболісти "Барселони" можуть побачитися з російськими вболівальниками в районі Бахмуту – УАФ

Поділитися
Футболісти © Boxingscene
В організації нагадали про злочини росіян.

Українська асоціація футболу (УАФ) відреагувала на привітання від футболістів "Барселони" Алекса Бальде та Серджі Роберто на адресу російських уболівальників клубу після перемоги у чемпіонаті Іспанії.

"Якщо футболісти "Барселони" так мріють побачитися з російськими вболівальниками, то можуть це зробити в районі Бахмуту, Мар'їнки або Авдіївки. Або відвідати десятки інших населених пунктів в Україні та на власні очі побачити те, на що перетворюють мирні міста, житлові будинки, дитячі садки, спортивні школи та стадіони їх озброєні шанувальники з Росії.

Серджі Роберто та Алексе Бальде, перш ніж загравати з російськими вболівальниками, варто поцікавитись цифрою вбитих росіянами дітей в Україні. Це понад 480 дітлахів, які теж могли мати успішну футбольну кар'єру або вболівати за улюблені клуби. А ще футболістам "Барселони" варто виявити повагу до загиблих українських уболівальників, які пожертвували найдорожчим, що у них було, заради захисту дітей, рідних міст, незалежності України та миру в Європі, частиною якої є і Барселона", – сказано у заяві УАФ.

Нагадаємо, "Барселона" виграла чемпіонат Іспанії достроково вперше за чотири роки. Каталонці здобули свій 27-й національний титул, тоді як мадридський "Реал" залишається рекордсменом із 35 переможними сезонами.

Раніше повідомлялося про те, що в Італії під час святкування чемпіонства "Наполі" застрелили вболівальника.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі