"Це зайшло надто далеко": промоутер Усика підтвердив скасування бою з Ф'юрі

Поділитися
Красюк зазначив, що Усик все ще націлений на титул абсолютного чемпіона світу © XSport
Олександр Красюк зазначив, що домовитись із британським боксером виявилося неможливо.

Олександр Красюк, промоутер українського чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усика, прокоментував зрив бою проти володаря поясу WBC Тайсона Ф'юрі.

"Бій скасовано. Причина в тому, що це зайшло занадто далеко. Було відчуття, що після того, як Усик прийняв 70/30 (розподіл гонорару на користь британця – прим.), Тайсон Ф'юрі почав думати, що можна вдягнути сідло йому на шию і почати їздити на Усику стільки, скільки зможе.

Це не правильно. Я маю на увазі, що Олександр прийняв розподіл 70/30 як ввічливість. Він був таким лояльним і дуже хотів, щоб цей бій відбувся.

Але бій не про Тайсона Ф'юрі, а про пояс WBC, який знаходиться в його колекції. Якщо це настільки складно, що Тайсон намагається уникнути цього, ставлячи перед собою стільки перешкод під час укладання угоди, тоді немає необхідності докладати більше зусиль, і ми просто йдемо своїм шляхом.

Єдине, що залишається в моїй голові, ми можемо чітко заявити, що титул абсолютного чемпіона залишається нашим головним пріоритетом, і ми зробимо все можливе, щоб це сталося в найкоротший період часу. Хто б не був тимчасовим володарем поясу WBC, ми намагатимемося це зробити.

Був список речей, які Ф'юрі хотів отримати на свою користь, які були абсолютно неприйнятними, які були повною неповагою до об'єднаного чемпіона та колишнього абсолютного чемпіона", – цитує Красюка Tribuna.com з посиланням на talkSPORT.

Вечір боксу мав відбутися 29 квітня на "Вемблі" у Лондоні. Переможець бою Усик – Ф'юрі міг стати абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. Український боксер уже володів цим титулом у важкому дивізіоні.

Раніше повідомлялося про те, що російський боксер із канадським паспортом розкритикував Усика за заяви на адресу РФ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі