Російський боксер з канадським паспортом розкритикував Усика за заяви на адресу РФ

Поділитися
Російський боксер з канадським паспортом розкритикував Усика за заяви на адресу РФ Бетербієв минулого року отримав паспорт Канади © Boxingscene
Артур Бетербієв не згоден з позицією українського чемпіона, але при цьому вважає за краще жити подалі від режиму Путіна та війни.

Чемпіон WBO, WBC та IBF у напівважкій вазі Артур Бетербієв (19-0, 19 КО) розкритикував заяви українського чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО) на адресу Росії на фоні її військових злочинів.

"Слова Усика на адресу Росії? Думаю, його можна зрозуміти, як лікарі розуміють хворого. Вони ж із розумінням ставляться до хворого, не засуджують. Боксерам теж треба робити якісь скидки.

Боксери багато пропускають по голові – тим більше у важкій вазі. Потрібно враховувати це, не ображатись на нього, поставитися з розумінням. Все-таки важкі удари у важкій вазі", – сказав Бетербієв в інтерв'ю YouTube каналу Ушатайка.

Варто зазначити, що 38-річний Бетербієв, який народився в Дагестані, мешкає в Монреалі і влітку минулого року отримав канадський паспорт.

Раніше Усик розповів про сприйняття Росії після повномасштабного вторгнення в Україну.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі