Тріумфатор Ліги Чемпіонів Юпп Хайнкес може повернутися в "Реал" через 15 років

Поділитися
Тріумфатор Ліги Чемпіонів Юпп Хайнкес може повернутися в "Реал" через 15 років Юпп Хайнкес радіє перемозі "Баварії" у ЛЧ © uefa.com
Головний тренер "Баварії", якому на своєму посту залишилося провести один матч, готовий продовжити кар'єру там, де він колись був так само успішний.

Головний тренер "Баварії", який, як відомо, після закінчення сезону з тріумфом залишить Мюнхен, готовий очолити мадридський "Реал". Про це повідомив агент німецького фахівця.

"Якщо президент "Реала" Перес подзвонить Юппу і запропонує очолити "Реал", то отримає згоду мого клієнта", - цитує Енріке Реєса видання AS.

Зазначимо, що Хайнкес очолював "Реал" у 1997-1998 роках і приводив "Королівський клуб" до перемоги у Лізі чемпіонів-1997/98. У "Баварії" у цьому сезоні герр Юпп проведе ще один фінал Кубка Німеччини, де мюнхенці зіграють зі "Штутгартом".

Нагадаємо, нинішній наставник "Реала" Жозе Моурінью не буде продовжувати роботу в Мадриді. В суботу 1 червня португалець востаннє виведе "вершкових" на офіційний поєдинок - "Реал" прийматиме "Осасуну".

Проте навряд чи в Особливого будуть такі теплі проводи, які мав Алекс Фергюсон у МЮ або як той же Хайнкес на матчі "Баварії" з мюнхенгладбахською "Боруссією": в цьому сезоні "Реал" програв майже всі титули, а Моурінью, посварившись з ветеранами команди, практично повністю відвернув від себе уболівальників.

Нагадаємо, що 67-річний Юпп Хайнкес пропрацював у "Баварії" два сезони, двічі поспіль приводячи свою команду до фіналу Ліги Чемпіонів. !zn

Читайте також:

Абрамович готовий платити Моурінью мільйон фунтів на місяць

З 2015 року переможець Ліги Європи отримає путівку в Лігу Чемпіонів

Моурінью візьме з собою в "Челсі" постраждалого від "голови Зідана" Матерацці

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі