Моурінью візьме з собою у "Челсі" постраждалого від "голови Зідана" Матерацці

Поділитися
Моурінью візьме з собою у "Челсі" постраждалого від "голови Зідана" Матерацці Моурінью і Матерацці можуть зустрітися у тренерській роботі © dnainter.com
Чемпіон світу-2006, який грав під керівництвом Моурінью в міланському "Інтері", може почати тренерську кар'єру разом зі своїм тренером у лондонському "Челсі".

Колишній захисник "Інтера" і збірної Італії, володар Кубка Чемпіонів у складі "чорно-синіх" і Кубка світу-2006, може перейти на тренерську роботу, повідомляє Football Italia.

Про таку можливість італійські ЗМІ повідомляли ще місяць тому, проте, зважаючи на останні події - офіційне оголошення з боку "Реала" про відхід Жозе Моурінью, а також інсайдерську інформацію про швидке підписання контракту Особливого з "Челсі", ім'я Матерацці знову спливло в інформповідомленнях.

Центральний захисник під керівництвом Жозе Моуріньо у складі "Інтера" виграв Лігу Чемпіонів-2009/10, а Моурінью і Матерацці залишилися в прекрасних стосунках ще з того часу, навіть після того як португалець залишив "Інтер", а Матерацці трохи пізніше завершив кар'єру футболіста.

"Наша перемога у фіналі Ліги чемпіонів здивувала багатьох, але не мене. Це було нормально для нас після чемпіонства в Серії А і Кубку Італії. Зрештою, у нас був Моурінью", - зазначив Матерацці.

"Я б із задоволенням приєднався до Моурінью, це мрія! Якщо я буду працювати з "Номером Один", то що може бути краще?", - з захопленням запитує колишній футболіст.

Нагадаємо, що Матерацці є сином відомого в Італії тренера Джузеппе Матерацці. Мабуть навіть більшу популярність, ніж як надійний і жорсткий захисник, Марко отримав через конфлікт з французьким футболістом Зінедіном Зіданом у фіналі чемпіонату світу-2006. Тоді Зізу вдарив головою Матерацці за, як виявилося пізніше, образу, яку вимовив на його адресу італієць.

За свою футбольну кар'єру Матерацці виступав в основному в "Інтері", з яким він завоював п'ять чемпіонських титулів, чотири Кубки країни, а також виграв Лігу Чемпіонів.

Читайте також:

Gazzetta dello Sport: Шевченко очолить "Мілан" в наступному сезоні

Італійські клуби встановили антирекорд в єврокубках

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі