Тренерський штаб ФК «Карпати» відправлено у відставку (відео)

Відео
Поділитися
© topnews.in
Після поєдинку «Карпат» з «Олександрією» (1:1) керівництво клубу прийняло рішення про відставку всього тренерського штабу на чолі з Володимиром Шараном за вкрай незадовільні результати команди на початку другої частини сезону 2011/2012.

Керівництво львівського футбольного клубу «Карпати» прийняло рішення відправити у відставку тренерський штаб команди на чолі з Володимиром Шараном з формулюванням «за вкрай незадовільні результати команди на початку другої частини сезону 2011/2012».

Дане рішення було прийнято після недільного матчу «Карпат» з ПФК «Олександрія» (1:1).

Виконуючим обов'язки головного тренера ФК «Карпати» призначено заслуженого тренера України Юрія Дячука-Ставицького, який у 2004-2006 роках вже очолював «Карпати», а також працював помічником головного тренера, спортивним і генеральним директором клубу.

40-річний Шаран став головним тренером ФК «Карпати» 21 січня 2012 року, підписавши з клубом трирічний контракт.

Раніше, з лютого 2010 року по грудень 2011 року він працював головним тренером клубу Української Прем'єр-ліги ПФК «Олександрія». У 2007-2008 роках очолював ужгородське «Закарпаття». Під час перебування гравцем Шаран виступав за «Карпати», «Дніпро» і київське «Динамо».

В даний час «Карпати» перебувають з 17-ма очками на 14-му місці в турнірній таблиці чемпіонату і ведуть боротьбу за збереження місця в Українській Прем'єр-лізі. Стільки ж очок в «Олександрії», на два менше в «Оболоні», яка йде на останньому місці. Самі «Карпати» на два очки відстають від луганської «Зорі». За підсумками сезону Прем'єр-лігу покинуть команди, що зайняли 15-те і 16-те місця.

Нагадаємо, 25 березня, у 24-му турі Чемпіонату України «Карпати» на своєму полі не змогли утримати переможний рахунок у матчі з ПФК «Олександрія», пропустивши на останній хвилині основного часу.

Карпати - Олександрія 1:1
Голи: Лукас, 68 - Довгий, 90. !zn

Читайте також:

Футболістам ФК «Карпати» заборонили спілкуватися з пресою

Карпати підписали бразильського нападника

Прем'єр-ліга оштрафувала «Динамо» і «Карпати»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі