Тренер збірної Камеруну не вважає, що гра з Україною була нудною

Поділитися
Тренер збірної Камеруну не вважає, що гра з Україною була нудною © football.ua
Наставник камерунської збірної Фолькер Фінке впевнений, що його підопічним протистояв хороший суперник.

Головний тренер збірної Камеруну залишився задоволений проведенням спарингу з українською командою, в якому була зафіксована нульова нічия.

"Багато хто може сказати, що коли рахунок 0:0, гра була нудною. Але для мене гра була дуже цікавою. Ми пройшли хороше випробування", - зазначив німецький фахівець.

"Ми обговорювали нашу тактику, але все вдалося реалізувати. У перерві ми внесли корективи, виходячи з тієї гри, що була в першому таймі".

Нагадаємо, що камерунська команда, як і збірна України, наразі виступає у відбірковому турнірі до чемпіонату світу-2014. У своїй групі африканської кваліфікації Камерун йде на першому місці, а у найближчі дні цей колектив зіграє важливий матч з Того.

Незважаючи на те, що камерунцям всупереч їхнім очікуванням не вдалося перемогти, Фінці, який нещодавно приступив до роботи з командою, вважає, що його тренерський штаб отримав чимало поживи для роздумів.

"Не думаю, що нічия повинна розчаровувати нас. Ми зуміли виконати поставлені завдання на цей матч - гравці отримали травми, я побачив в дії найближчий резерв. Вважаю, що оцінювати дії окремих футболіст не слід. Так, ми не могли розраховувати на нашого лідера Самуеля Ето'о, але при цьому у нас був колектив на полі", - розповів німецький тренер.

Зазначимо, що збірна України лише вчетверте в історії грала з африканською збірною. Раніше українці виходили на поле проти Лівії (два рази) і Тунісу. !zn

Читайте також:

Саленко не думає, що збірна України могла б повторити його досягнення з Камеруном

Григорій Суркіс призначений віце-президентом УЄФА

Бразилець Едмар зізнався, що щасливий грати за збірну України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі