Україна розійшлася миром із Камеруном

Поділитися
Україна розійшлася миром із Камеруном Вперше в 2013 році Ярмоленко пішов з поля без голу © detskiymir.vn.ua
У контрольному поєдинку з африканською збірною українці перервали свою виграшну серію, яка тривала три матчі поспіль.

Збірна України зіграла внічию 0:0 з Камеруном у рамках підготовки до відбірного матчу ЧС-2014 проти Чорногорії. Вперше під керівництвом Михайла Фоменка українці не зуміли здолати свого суперника.

Матч зібрав досить значну аудиторію як для товариського статусу і недільного вечора. На трибунах НСК "Олімпійський" розмістилося близько 50 тисяч глядачів, тому українській команді була забезпечена хороша підтримка.

Щоправда, футболісти не особливо йшли вперед, мабуть підсвідомо намагаючись поберегтися перед відповідальною грою в Чорногорії: протистояння команд виявилося не багатим на небезпечні моменти.

Проте вже на 4-й хвилині Євген Селезньов міг забивати: голкіпер камерунців Нджок виявився неготовим до несподіваного пасу назад від партнера і український форвард, перехопивши м'яч, спробував перекинути воротаря. Але - трохи вище воріт.

По суті, цей епізод став найбільш небезпечним з боку українців у першому таймі - суперник дуже щільно грав у центрі оборони, а фланги для атак "синьо-жовті" майже не використовували. У Камеруну ж був шанс відкрити рахунок, коли впритул пробивав Анрі Бедімо. Але Андрій П'ятов продемонстрував відмінну реакцію.

У другій 45-хвилинці ситуація майже не змінилася на полі. Заміни особливо не загострили гру, а ззаду українці діяли майже безпомилково. Під завісу зустрічі міг забивати Роман Зозуля, але форвард "Дніпра" не обробив нормально м'яч після хорошої передачі від Гусєва, і момент був вичерпаний. Трохи пізніше знову Зозуля, а також Едмар втратили непогані шанси. Цілком логічно гра завершилася безгольовою нічиєю.

Україна - Камерун - 0:0

Україна: П'ятов, Морозюк (Степаненко, 46), Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Ротань, Гармаш (Едмар, 77), Ярмоленко (Гусєв, 46), Селезньов (Федецький, 46), Коноплянка, Зозуля (Ковпак, 87)

Камерун: Нджок, Шеджу, Нкулу, Нункеу (Марен Матіп, 79), Бедімо, Ено, Овертоом, Лое (М'яка Біа, 74), Муканджо, Ало'Про Эфулу (Олінг, 86), Абубакар

Попередження: Хачеріді - Шеджу.

Нагадаємо, що наступний матч українська збірна проведе 7 червня - у столиці Чорногорії Подгориці підопічні Михайла Фоменка зіграють проти Чорногорії. !zn

Читайте також:

Фоменко вважає, що матч з Камеруном - хороша перевірка перед Чорногорією

Бразилець Едмар зізнався, що щасливий грати за збірну України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі