Тренер "Металіста" визнав, що його команда більше не бореться за чемпіонство

Поділитися
Тренер "Металіста" визнав, що його команда більше не бореться за чемпіонство Радість харків'ян у матчі з "Динамо" була нетривалою © rush.org.ua
Ігор Рахаєв вважає, що після поразки від "Динамо" шанси харків'ян на успіх у чемпіонаті дорівнюють нулю. Між тим, його команда не знає смаку перемог у першості Прем'єр-ліги вже майже шість місяців.

Виконуючий обов'язки головного тренера "Металіста" Ігор Рахаєв після поразки 2:4 від "Динамо" в рамках 24-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги визнав, що його команді вже не під силу боротися за чемпіонський титул.

Втім, він підкреслив, що незважаючи ні на що, його підопічні будуть до кінця чемпіонату намагатися тішити своїх уболівальників.

"Ми будемо боротися до кінця. Це у будь-якому випадку. Але сьогоднішня поразка поставила хрест на боротьбі за чемпіонство", - зазначив фахівець на післяматчевій коментарі.

Нагадаємо, що "Металіст" без варіантів поступився "Динамо" на виїзді 2:4, відкотившись на п'яте місце у турнірній таблиці Прем'єр-ліги. Зараз в активі харків'ян - 34 очки після 19 ігор. При цьому "Металіст" не може перемогти в чемпіонаті з 26 жовтня, коли було обіграно "Карпати". Після тієї перемоги харків'яни лише грають внічию і поступаються суперникам, спочатку віддавши лідерство "Шахтарю", а потім й зовсім здавши всі позиції.

Поразка від киян у черговий раз продемонструвала їхні проблеми в захисті, адже попереду команда створила чимало складнощів опоненту. Рахаєв вважає, що його підопічні, які люблять більше атакувати, просто не повертаються до своїх воріт.

"Треба повертатися назад при втраті м'яча. Ми йдемо в атаку і надаємо вільні зони супернику, чим він і користується. На жаль, нам не було ким підсилити гру, поміняти тих людей, які є на полі. Вони не виконують ту роботу, яку повинні виконувати".

"Коли команда пропускає м'яч, потрібно зібрати всю волю в кулак і боротися. У нас же команда пропускає м'яч і опускає руки... Це найголовніша проблема", - резюмував Рахаєв.

Нагадаємо, Рахаєв очолив "Металіст" після відставки Мирона Маркевича в кінці лютого.

Відзначимо, що в наступному турі "Металіст" зіграє 13 квітня проти сімферопольської "Таврії". !zn

Читайте також:

Вболівальники "Металіста" звернулися до Ярославського з проханням врятувати команду

Мирон Маркевич може стати наставником легендарного Тьєрі Анрі

Букмекери знизили шанси "Шахтаря" на чемпіонство

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі