Тренер донецького "Металурга" не збирається йти у відставку у міжсезоння

Поділитися
Тренер донецького "Металурга" не збирається йти у відставку у міжсезоння Володимир П'ятенко нічого не знає про можливу відставку © moskva.com
У нинішньому сезоні донецька команда вперше в історії виграла у земляків з "Шахтаря", але при цьому примудрилася втратити очки з середняками, і в підсумку займає лише 10-е місце.

Володимир П'ятенко ставав біля керма донецької команди три рази, але довше, ніж на півтора року на посаді не затримувався.

Третій шанс колишній захисник донеччан отримав по закінченню минулого сезону, коли навесні Донецьк залишив російський фахівець Сергій Ташуев. Однак останнім часом у зв'язку з не дуже вдалими матчами "Металурга" керівництво клубу почало шукати запасні варіанти.

Сам П'ятенко побічно спростовує інформацію про можливу відставку, або просто робить вигляд, що нічого не знає про це. Після матчу з Дніпром, в якому була зафіксована нічия 1:1, тренер на питання журналіста про появу на трибунах "Дніпро-Арени" Сергія Пучкова, якого нібито пророкують на його посаду, відповів досить розмито.

"У мене такої інформації немає. Багато тренерів бувають на стадіонах, тому мені важко сказати", - заявив наставник "Металурга".

П'ятенко не зумів прищепити своїм підопічним стабільність, багато в чому із-за проблем з комплектацією колективу, адже кілька футболістів не стало продовжувати співпрацю з "Металургом" влітку, а з-за травми не міг грати лідер атак "синьо-білих" бразилець Жуніор Мораэс.

Тому в першому колі "Металург" частіше знаходився або в середині, або внизу турнірної таблиці. Втім, собі в актив П'ятенко може занести історичну перемогу над "Шахтарем" - 2:1. Той успіх зіграв злий жарт з "металургами" - після вдалої гри вони примудрилися програти "Говерлі" 0:1 і "Волині" 1:2. Як підсумок - 10-е місце, яке навряд чи влаштовує клубних босів.

Як би там не було, але багато чого буде залежати від результату зустрічі з "Динамо", з яким "Металург" зіграє 5 листопада на виїзді.

Перша відставка в сезоні-2014/15 відбулася в стані запорізького "Металурга": Олег Таран був звільнений після того, як керівництво команди пообіцяв позитивні зміни. Запорожці розташувалися на 12-му місці в турнірній таблиці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі