"Тільки Бог може щось змінити": Ломаченко торкнувся теми війни в Україні перед боєм з Хейні

Поділитися
© Boxingscene
Український боксер вважає, що у цій ситуації допоможе лише молитва.

Український боксер Василь Ломаченко висловився про війну в Україні на прес-конференції, присвяченій бою з абсолютним чемпіоном світу Девіном Хейні.

"Дивіться, важко щось сказати, тому що ви нічого не можете змінити. Якщо ви щось кажете або робите, то це нічого не змінить.

Думаю, лише Бог може щось змінити. Тому нам потрібно просто молитися та просити його зупинити цю війну", – цитує Ломаченка Tribuna.com.

Також боксер висловився про війну у спеціальному ролику від Top Rank:

"Ти нічого не можеш зробити, коли війна приходить у твою країну, твій дім. Це неправильно, на мою думку.

Я просто намагався захистити мою сім'ю, мій дім та нашу країну. Це просте рішення для людей, які люблять свою країну, дім, сім'ю та народ.

Ти не думаєш про чотири пояси і абсолютне чемпіонство. Ні, ти взагалі не думаєш про це. Зараз я починаю думати про свою сім'ю та дітей – де і як вони будуть рости, ким вони стануть. Це мета моєї боротьби”.

Бій українця відбудеться 20 травня у Лас-Вегасі на MGM Grand Garden Arena. На кону стоятимуть титули чемпіона світу за версіями WBC, WBA Super, IBF та WBO у легкій вазі, якими володіє Хейні.

Нагадаємо, Василь Ломаченко раніше неодноразово публікував у Instagram пости, присвячені підтримці УПЦ МП та критиці дій керівництва України щодо церкви, яка тісно пов'язана з Росією.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі