"Мені подобається бути аутсайдером": Ломаченко назвав свою головну перевагу у бою проти Хейні

Поділитися
Бій пройде в США © Sky Sports
Українець проведе бій за абсолют.

Українець Василь Ломаченко (17-2, 11 КО) назвав свою головну перевагу в поєдинку проти Девіна Хейні (29-0, 15 КО) за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі.

"Мені подобається бути аутсайдером. Це краще для мене, аніж коли багато людей каже, як це було раніше, що бій стане легкою прогулянкою для мене. Коли ти аутсайдер, ти можеш просто бути самим собою. Хейні – розумний боксер. Він розуміє бокс і знає, що робити у рингу.

Я знаю його рівень, це буде непросто, але реально. Нині тиск чиниться на нього, а не на мене. Це краще. Його це має непокоїти, а не мене. Тому що я аутсайдер, я вже мав поразки", – сказав Ломаченко.

Нагадаємо, бій Ломаченко – Хейні відбудеться 20 травня у Лас-Вегасі на MGM Grand Garden Arena. На кону стоятимуть титули чемпіона світу за версіями WBC, WBA Super, IBF та WBO у легкій вазі, якими володіє 24-річний Хейні.

Раніше Хейні пообіцяв знищити Ломаченка в чемпіонському поєдинку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі