Тенісний світ обрав, щоб його руки були в крові - Довгополов

Поділитися
Тенісний світ обрав, щоб його руки були в крові - Довгополов Долгополов зазначив, що російські тенісисти підтримують Путіна
Український екс-тенісист підтримав усунення росіян від Вімблдону.

Колишній український тенісист Олександр Долгополов поділився думкою про усунення гравців із Росії та Білорусі від Вімблдону, а також негативну реакцію на цей крок з боку Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP).

"Я повністю підтримую цю заборону. Російські гравці не дистанціювалися від свого уряду, незважаючи на те, що вони мають величезний суспільний вплив. На мою думку, це виправдовує те, що більшість із них підтримують Путіна, як і близько 70-80% населення Росії.

Це було б свого роду психологічним насильством по відношенню до українських гравців, якби їм довелося змагатися з іншими гравцями, які можуть підтримувати вбивство та руйнування їхніх власних сімей.

На жаль, крім Вімблдона, ATP, здається, не проти того, що українці страждають через війну. Зрештою, вони вирішили захистити російських та білоруських гравців, які не висловилися проти варварських дій своїх країн. Якщо тенісний світ обрав, щоб його руки були в крові, то нехай так і буде", - цитує Долгополова "Українська правда".

Нагадаємо, раніше Долгополов показав лицемірство головної зірки російського тенісу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі