Світоліна розповіла, як відбуває карантин в Мельбурні перед Australian Open

Поділитися
Світоліна розповіла, як відбуває карантин в Мельбурні перед Australian Open Основна сітка Australian Open стартує 8 лютого © WTA Tennis
Українці гріх скаржитися на умови.

Українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла про те, в яких умовах відбуває карантин в Мельбурні перед Australian Open.

"Мені дістався досить великий номер. У мене дві кімнати, плюс ще суміжна кімната у тренера Енді Беттлса, так що мені дуже пощастило. На харчування я скаржитися не буду. Їжу приносять три рази в день, плюс дають ваучер на 100 австралійських доларів, щоб замовити їжу з готелю і доставкою "Uber Eats". Я вважаю, що це для нас відмінний варіант, на таку суму ми навіть не наїдаємо.

Я не скаржуся, я в групі людей, яким пощастило, що їх не закрили на суворий карантин. У мене взагалі суперумови, я радію кожному моменту, я намагаюся використовувати всі можливості, щоб потренуватися, і насолоджуватися своїм перебуванням тут. Вранці у мене була зарядка, потім сніданок, потім тренування. У другій половині дня, коли вже в Європі прокидаються люди, я займаюся з учителем українським і французьким. Увечері дивлюся фільм або серіал, щось читаю, роблю домашнє завдання", - наводить слова Світоліної btu.org.ua.

Основна сітка Australian Open стартує 8 лютого. Всі спортсмени в Мельбурні через пандемію коронавірусу зобов'язані пройти карантин перед початком змагань.

Нагадаємо, в минулому сезоні в активі Світоліної перемоги на турнірах в Монтерреї та Страсбурзі. Також найкраща тенісистка України повторила свій найкращий результат на Ролан Гаррос - 1/4 фіналу.

Раніше повідомлялося про те, що Світоліна розпочала сезон перемогою над американкою на турнірі в Абу-Дабі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі