Суперник Ломаченка впевнений у перемозі над українцем

Поділитися
Суперник Ломаченка впевнений у перемозі над українцем Теофімо Лопес вважає своєю перевагою фізичну міць © BoxingScene
Теофімо Лопес вважає, що український чемпіон його недооцінює.

Чемпіон легкої ваги за версією IBF Теофімо Лопес (15-0, 12 КО) знову висловився про українського чемпіона WBA, WBO і WBC Василя Ломаченка (14-1, 10 КО), який стане його наступним опонентом.

"Я постійно говорив, що нам не потрібно просити Лому про поєдинок. Це повинно було відбутися природнім чином. Знадобилося три роки, але тепер ми поб'ємося. Як на мене, Ломаченко не чекає, що я зроблю те ж саме, що з Річардом Коммі. Ніхто не зустрічався з такою версією мене. Продовжуй недооцінювати мене, мені це подобається. Я все скажу за допомогою своїх навичок.

Я зустрічався з цими контендерами, серйозною опозицією і реальними викликами. Ми можемо багато втратити, як і Ломаченко. Але ми не програємо. Ви бачите, що я так само впевнений, як і мій батько. Багато говорять не тільки про техніку Ломаченка, але і про мою фізичну міць.

Для мене кожен бій - найбільший у моїй кар'єрі. Я бажаю влаштовувати більш масштабні поєдинки та отримувати найкращі можливості. Я відкритий для всього", - заявив Лопес.

Бій відбудеться 30 травня в Нью-Йорку в "Медісон-сквер-гарден". Шоу пройде по системі PPV і транслюватиметься на телеканалі ESPN. На кону будуть стояти всі титули обох боксерів.

Раніше повідомлялося про те, що Ломаченко отримав нагороду від WBC за найдраматичніший бій року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі