Став відомий підсумковий склад збірної України на Олімпіаді-2020

Поділитися
Став відомий підсумковий склад збірної України на Олімпіаді-2020 У підсумковий склад української команди увійшли 158 спортсменів © НОК України
Ігри стартують вже в кінці липня.

Визначився підсумковий склад збірної України, яка поїде на Олімпіаду-2020 в Токіо, повідомляє офіційний сайт Національного олімпійського комітету.

У заявку увійшли 158 олімпійців в 25 видах спорту (30-ти дисциплінах). На Олімпіаді виступлять Жан Беленюк, Цотне Рогава, Яна Беломоїна, Людмила Лузан, Дар'я Білодід, Ярослава Магучіх, Юлія Левченко, Еліна Світоліна, Даяна Ястремська, Ольга Харлан та інші.

Відзначимо, що в списку відсутній олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв і триразовий чемпіон Європи і дворазовий призер чемпіонатів світу з важкої атлетики Дмитро Чувак.

Повний список учасників від України можна подивитися тут.

Українські спортсмени виступатимуть у бадмінтоні, боксі, вільній (і жіночій) і греко-римській боротьбі, важкїй атлетиці, велоспорті (шосе, трек, маунтенбайк), академічному веслуванні, веслуванні на байдарках і каное (гребному слаломі), спортивній та художній гімнастиці, дзюдо, карате, кінному спорті, легкій атлетиці, плаванні, артистичному плаванні, стрільбі з лука, кульової стрільби, стрибках у воду, стрибках на батуті, сучасному п'ятиборстві, тенісі, настільному тенісі, тріатлоні і фехтуванні.

Нагадаємо, 24 березня МОК офіційно переніс Олімпіаду-2020 через пандемію коронавірусу. Олімпіада в Токіо пройде з 23 липня по 8 серпня 2021 року.

XXXII літні Олімпійські ігри в столиці Японії були заплановані в минулому році на 24 липня - 9 серпня.

На літній Олімпіаді 2016 в Ріо збірна України завоювала 11 медалей - дві золоті, п'ять срібних і чотири бронзові.

Раніше повідомлялося про те, що церемонію відкриття Олімпіади в Токіо відвідають тільки високопоставлені представники і спонсори.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі