В Японії створили петицію проти Олімпіади-2020

Поділитися
В Японії створили петицію проти Олімпіади-2020 Ігри відбудуться в епоху пандемії коронаврусу © olympic.org
Ігри повинні пройти влітку.

Ексголова Асоціації адвокатів Японії Кендзі Уцуномія створив петицію, що закликає до скасування літніх Олімпійських і Паралімпійських ігор в Токіо в 2021 році, повідомляє insidethegames.biz.

Петиція адресована голові Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томасу Баху і президенту Міжнародного паралімпійського комітету (МПК) Ендрю Парсонсу. Відзначимо, що за дві доби її підписали більше 223 000 чоловік.

"Тим часом не тільки в Токіо, а й в регіонах, а також у всіх країнах світу до сих пір так і не зупинена пандемія коронавірусу. Розпочата в кінці минулого року вакцинація на сьогоднішній день просувається лише в частині регіонів Європи і США і поки не стала вирішальним фактором, здатним зупинити поширення захворювання", - йдеться в петиції.

Нагадаємо, 15 квітня представник правлячої партії Японії Тошіхіро Ніка заявив, що Ігри-2020 можуть бути скасовані через збільшення кількості хворих на коронавірус в країні.

24 березня минулого року МОК офіційно переніс Олімпіаду-2020 через пандемію коронавірусу. Ігри в Токіо повинні пройти з 23 липня по 8 серпня 2021 року.

Раніше повідомлялося про те, що організатори Олімпіади-2020 не розглядають варіант скасування змагань через коронавірус.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі