Стало відомо, що сказав Макрон зірці збірної Франції після поразки у фіналі ЧС-2022

Поділитися
Стало відомо, що сказав Макрон зірці збірної Франції після поразки у фіналі ЧС-2022 Макрон – президент Франції © Офіс президента
Президент був присутній на вирішальному матчі Мундіалю.

Президент Франції Еммануель Макрон розкрив зміст розмови з нападником національної збірної та ПСЖ Кілліаном Мбаппе після поразки у фіналі ЧС-2022.

"Ми сильно поступалися після першого тайму. Такі камбеки вже траплялися, але це велика рідкість у футболі. Приголомшливо. Те, що зробив Мбаппе - надзвичайно, але в цьому заслуга всієї команди. Мбаппе - відмінний гравець, але він молодий. Я сказав йому, що йому всього 24 роки. Він став найкращим бомбардиром цього чемпіонату світу. Він уже був чемпіоном, а тепер дійшов до фіналу. Мені так само сумно, як і йому. Команда змусила нас дуже пишатися. Так, зрештою, ми програли футбольний матч. Це спорт", - наводить слова Макрона RMC Sport.

Учора, 18 грудня, у фіналі ЧС-2022 Аргентина у серії післяматчевих пенальті обіграла Францію.

Аргентина виграла свій третій Мундіаль в історії після перемог на ЧС 1978 та 1986 років. Для капітана команди Ліонеля Мессі це перша перемога на турнірі.

Збірна Франції була чинним чемпіоном світу після перемоги на ЧС-2018. Також європейська команда здобувала золото домашнього турніру у 1998-му році.

Раніше повідомлялося про те, що у фіналі чемпіонату світу-2022 з футболу було встановлено серію рекордів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі