Стало відомо, коли офіційно оголосять про наступний поєдинок Усика

Поділитися
Стало відомо, коли офіційно оголосять про наступний поєдинок Усика Все стане відомо у лютому © Boxingscene
Переговори продовжуються.

Промоутер чемпіона WBA, IBF, WBO та IBO у надважкій вазі Олександра Усика (19-0, 13 КО) Олександр Красюк розповів про те, коли буде оголошено про наступний поєдинок українця.

"Ми пливемо за течією. Дуже складно змусити так багато сторін домовитися про час, але я думаю, що на початку чи в середині лютого ми ухвалимо остаточне рішення. Який бій буде наступним? 50 на 50. Цього разу шанси 50 на 50.

У мене немає повної впевненості, я не впевнений на 100%, що Усик у наступному бою поб'ється з Ф'юрі. Але водночас я даю 50%, що цей поєдинок відбудеться. Так зараз шанси 50 на 50", – сказав Красюк в інтерв'ю ютуб-каналу Boxing Social.

Нагадаємо, 25 вересня минулого року Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів та відібрав у британця всі його титули.

У контракті боксерів було прописано пункт про реванш, який вже активовано, але промоутери поки що не затвердили бій, його дату та місце проведення. Джошуа може дозволити Усику провести бій за звання абсолютного чемпіона світу з Ф'юрі.

Раніше Джошуа висловився про можливий бій Усика проти Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі