Джошуа висловився про можливий бій Усика проти Ф'юрі

Поділитися
Джошуа висловився про можливий бій Усика проти Ф'юрі Джошуа розвіяв чутки © Boxingscene
Британець має намір провести реванш із українцем.

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО) прокоментував інформацію про те, що він готовий взяти відступні від реваншу з володарем поясів WBA, IBF, WBO та IBO Олександром Усиком (19-0, 13 КО).

"Ви знаєте, що поганого у всіх цих інтерв'ю, які я бачу. Я бачу деякі інтерв'ю, які цитують те, що я сказав. Я думаю про себе. У мене немає інтерв'ю. Звідки ця людина отримала цю інформацію? Я чув, як люди кажуть, що Ей Джей відшкодує 15 млн. фунтів, я не підписував контракт, я не бачив його.

Перестаньте слухати цю нісенітницю, поки вона не виходить від мене. Я людина, яка керує своєю долею, це моя справа. Я людина, яка займається своїм бізнесом. Я розумна людина і приймаю виважені рішення на кожному етапі шляху. Не слухайте нісенітницю з інших джерел. Якщо я скажу тобі щось, ти зрозумієш, що це правда", – сказав Джошуа.

Нагадаємо, що вчора, 24 січня, з'явилася інформація про те, що Джошуа можуть заплатити відступні заради проведення бою Усика проти Ф'юрі.

25 вересня минулого року Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів та відібрав у британця усі його титули.

У контракті боксерів було прописано пункт про реванш, який вже активовано, але промоутери поки що не затвердили бій, його дату та місце проведення.

Раніше Ф'юрі звинуватив Усика у вживанні допінгу і пообіцяв відібрати у нього пояси.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі