Ф'юрі звинуватив Усика у вживанні допінгу і пообіцяв відібрати у нього пояси

Поділитися
Ф'юрі звинуватив Усика у вживанні допінгу і пообіцяв відібрати у нього пояси Ф'юрі хоче провести бій з Усіком © Boxingscene
Британський боксер звернувся до своїх головних конкурентів з дивізіону.

Володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі прокоментував перемогу Олександра Усика над Ентоні Джошуа у поєдинку за титули WBA, IBF, WBO та IBO та пообіцяв відібрати в українця його пояси.

"Не можу повірити, що Ей Джей повернув Україні всі пояси у надважкій вазі. І це після тієї важкої роботи, яку я зробив для того, щоб їх повернути. Серйозної та марної роботи.

Ти - здоровенний і марний бомж. До тебе підійшов маленький, напханий стероїдами чоловічок-середньоваговик і забрав усі твої пояси. Для їхнього повернення знадобиться справжній британський бомбардувальник із Ланкастера - такий як я.

Я піду і звільню марну маленьку людину від поясів і поверну їх до Британії", - цитує Ф'юрі Tribuna.com з посиланням на його Twitter.

Варто зазначити, що в контракті Усика і Джошуа було прописано пункт про реванш, тоді як Ф'юрі може вийти на ринг проти Ділліана Уайта. При цьому були розмови про те, що Ф'юрі та Усик зустрінуться за звання абсолютного чемпіона світу без цих поєдинків.

Раніше повідомлялося про те, що промоутер Джошуа не вірить у проведення реваншу з Усиком у Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі