Стали відомі суми преміальних збірної України за вихід на Євро-2020

Поділитися
Стали відомі суми преміальних збірної України за вихід на Євро-2020 Збірна України зіграє на Євро-2020 © УАФ
Футболісти отримали великі суми за потрапляння на континентальний турнір.

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов в програмі "Денисов TIME" озвучив суми призових, які отримують футболісти збірної України за виконані завдання.

"Про які суми йдеться? Роман Яремчук в інтерв'ю Ігорю Бурбасу оцінив цю суму в трикімнатну квартиру в Києві. Але місто велике, райони є різні. Можна сказати, що в "Новопечерських Липках" трикімнатну квартиру за цю суму не купиш. А ось на Лук'янівці - цілком можна.

У Лізі націй це було десь 50 тисяч доларів на футболіста, у відборі на Євро або ЧС цифри більші, від 100 тисяч доларів. Це не за матч, а за весь цикл. Цю суму обговорює головний тренер збірної. При Шевченко бонуси в збірній стали системою. Головне - потрапити до збірної і бонус точно буде. Звичайно, розмір буде залежати від того, наскільки добре і системно футболіст бере участь в матчах", - цитує Денисова footballua.tv.

Нагадаємо, збірна України на Євро-2020 потрапила до групи C, де зіграє проти команд Нідерландів, Австрії та Північної Македонії. Турнір пройде з 11 червня по 11 липня поточного року.

Раніше повідомлялося про те, що матч Нідерланди - Україна на Євро-2020 пройде з глядачами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі