Стали відомі подробиці можливого повернення Ярмоленка до "Динамо"

Поділитися
Стали відомі подробиці можливого повернення Ярмоленка до Ярмоленко може мати цікавий контракт © УАФ
Гравець може повернутися до київського клубу.

Стали відомі подробиці можливого повернення Андрія Ярмоленка до "Динамо", про них повідомив відомий український коментатор Віктор Вацко.

"Ігор Суркіс запропонував Ярмоленку дуже цікаві умови контракту. Я не беру фінансову складову - вона теж на рівні. Наскільки я чув, Суркіс запропонував Ярмоленку безстроковий контракт. Скільки він відчуває в собі сили грати у футбол - стільки триватиме його контракт. Крім безстрокового контракту, Ярмоленко пропонують посаду у структурі клубу після завершення кар'єри.

Була в нього конкретика з МЛС. "Інтер Майамі" пропонував дуже хороші умови контракту. Тепер це вже не тема. Я так розумію, не тема і "Фулхем". Це питання вже закрите. Знаю, що ним цікавиться інший клуб АПЛ. Є інтерес з Чемпіоншипу. Але "Динамо" зараз найконкретніше і "Динамо" зараз дає найцікавішу пропозицію", - сказав Вацко.

Нагадаємо, після завершення сезону Андрій Ярмоленко залишив англійський "Вест Хем" у статусі вільного агента. Усього за команду він зіграв 86 матчів, забив 13 голів та віддав 7 асистів.

Ярмоленко виступав за "Динамо" з 2006-го по 2017-й рік, після чого перейшов до дортмундської "Борусії", у якої гравця викупив "Вест Хем" у 2018-му.

Раніше повідомлялося про те, що Ярмоленко виставив на аукціон нагороду найкращому гравцю матчу з Шотландією.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі