Стали відомі подробиці сутички футболістів після фінального свистка матчу "Шахтар" – "Антверпен"

Поділитися
Стали відомі подробиці сутички футболістів після фінального свистка матчу © UA-Футбол
Гравці вирішили з'ясувати стосунки після матчу.

Форвард "Шахтаря" Данило Сікан та захисник Валерій Бондар розкрили подробиці бійки після фінального свистка матчу 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Антверпена".

"Нічого такого прям не було. Просто їм не сподобалося, як ми поводилися. Але рефері їм щось там... Треба вміти програвати. У них 0 очок - і так поводитися, щось там говорити, розповідати, як треба грати.. Гадаю, це неправильно", - сказав Сікан.

"Там їхній 11-й номер підійшов до Азарова, почав йому кричати англійською дуже нехороші слова. Був Янссен, знову щось хотів, скакав. Але я їх розумію – вони вилетіли, не набрали жодного очка, хотіли якось нас провокувати, зіпсувати настрій. У нас ще важливий матч, треба було контролювати емоції", – розповів Бондар.

Нагадаємо, матч у Гамбурзі завершився перемогою донеччан із рахунком 1:0. Після фінального свистка відбулася сутичка, внаслідок якої жовту картку отримав голкіпер "Шахтаря", а вилучення заробив Муя.

"Гірники" гарантували собі путівку до Ліги Європи та зберігають шанси на вихід у плей-офф ЛЧ. "Антверпен" зазнав п'ятої поразки у п'яти матчах квартету.

Завершальний матч у групі H "Шахтар" проведе 13 грудня проти "Порту" на виїзді.

Раніше головний тренер "Шахтаря" похвалив команду за вихід у євровесну.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі