Стали відомі нові подробиці допінгового скандалу автора двох голів у ворота збірної України

Поділитися
Стали відомі нові подробиці допінгового скандалу автора двох голів у ворота збірної України Валіуллін врятував для своєї команди нічию
Казахстанець попався на допінгу.

Футбольний клуб "Тобол" підтвердив інформацію про позитивний допінг-тест гравця збірної Казахстану Руслана Валіулліна, який оформив дубль у ворота збірної України (2:2) в матчі кваліфікації ЧС-2022.

"Футбольний клуб "Тобол" отримав інформацію про порушення дисциплінарної справи з боку УЄФА, пов'язаного з можливим порушенням антидопінгових правил Русланом Валіулліна. Допінг-проба у Руслана Валіулліна, як і у ще одного футболіста клубу Сергія Малого, була взята після матчу-відповіді 3-го раунду Ліги конференцій "Жиліна" - "Тобол".

Результат тесту був відправлений на особисту пошту футболіста 2-го вересня (на наступний день після матчу з Україною), коли футболіст вже знаходився в дорозі до Фінляндії в складі делегації збірної Казахстану", - сказано в заяві казахстанського клубу.

Нагадаємо, Валіуллін став героєм матчу Казахстану проти збірної України 1 вересня. Хавбек забив два голи в ворота Пятова і приніс казахстанській збірній нічию з рахунком 2:2.

В результаті Валіуллін був визнаний найкращим гравцем 4-го туру європейської кваліфікації чемпіонату світу-2022.

Казахстан - Україна 2:2: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі