Список гравців збірної України від Мінспорту на гру з Боснією є попереднім – УАФ

Поділитися
Офіційну заявку буде подано цього тижня.

Українська асоціація футболу (УАФ) прокоментувала документ Міністерства молоді та спорту зі списком футболістів, які потрапили до делегації збірної України на матч із Боснією і Герцеговиною.

Спростування актуальності цього списку з'явилося на офіційному сайті УАФ.

"З Мінмолодьспорту було погоджено, що список гравців – попередній і не є офіційним складом команди на зустріч із Боснією і Герцеговиною, яка відбудеться 21 березня у Зениці.

Таким чином, список гравців, оприлюднений напередодні вітчизняними медіа на основі документа, розміщеного на офіційному сайті міністерства молоді та спорту, не є фактичним складом збірної України, який готуватиметься до найближчих матчів.

Список футболістів, які візьмуть участь у березневому підготовчому зборі, буде оприлюднено протягом цього тижня на офіційних ресурсах УАФ", – йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що "Шахтар" на своєму офіційному сайті вже повідомив про виклик до збірної захисників Миколи Матвієнка, Валерія Бондаря, Юхима Коноплі, півзахисників Олександра Зубкова та Георгія Судакова, а також нападника Данила Сікана.

Переможець пари 26 березня у фіналі стикових поєдинків зіграє з сильнішим у протистоянні Ізраїлю та Ісландії. Переможець фіналу потрапить на Євро-2024.

Раніше було опубліковано заявку Боснії і Герцеговини на матч з Україною.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі