Ребров був здивований списком футболістів від Мінспорту на гру з Боснією і Герцеговиною – ЗМІ

Поділитися
Тренер має намір оприлюднити список за тиждень.

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров був здивований списком футболістів на матч проти Боснії і Герцеговини, який було опубліковано Міністерством молоді та спорту України.

За інформацією українського журналіста Дмитра Ільченка, за багатьма позиціями він не відповідає дійсності. Як повідомляє джерело, цей список, як очікується, буде оприлюднено за тиждень.

Нагадаємо, вчора, 4 березня, Міністерство молоді та спорту України опублікувало список футболістів національної збірної, які у складі делегації вирушать на гру з Боснією і Герцеговиною у рамках півфіналу стикових матчів відбору на Євро-2024.

Зазначимо, що Українська асоціація футболу сьогодні, 5 березня, випустила офіційну заяву, пояснивши, що це попередній список.

Матч України проти Боснії і Герцеговини відбудеться 21 березня. Переможець пари 26 березня у фіналі зіграє із найсильнішим у протистоянні Ізраїлю та Ісландії.

Раніше повідомлялося, що збірна України втратила дві позиції в рейтингу ФІФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі