Скандальний Суарес готовий почати нове життя в "Барселоні"

Поділитися
Скандальний Суарес готовий почати нове життя в "Барселоні" Луїс Суарес готовий почати нове життя в "Барселоні" © fcbarcelona.com
Нападник "Барселони" і збірної Уругваю, який отримав тривалу дискваліфікацію на чемпіонаті світу за укус італійського футболіста, закінчує відбувати покарання. Тепер він готовий допомогти своїй команді у принциповій битві з "Реалом".

Скандальний футболіст Луїс Суарес готовий почати нове життя в "Барселоні" найближчим часом.

Уругвайський форвард "Барселони" повернеться на поле після 4-місячної дискваліфікації 25 жовтня, коли відбудеться іспанське "ель-класіко" з "Реалом". У першому ж матчі Суарес готовий нагадати про себе не ще одним укусом, а голами і корисними діями на футбольному полі.

"Я з тих людей, які вважають, що нічого без причини не буває, - цитує офіційний сайт "Барселони" Суареса. - З усіх команд, які могли б бути нашими суперниками в чемпіонаті Іспанії, саме на гру з "Реалом" випадає мій можливий дебют. І на це повинна бути причина".

Нагадаємо, ФІФА дискваліфікувала уругвайця Суареса за неспортивну поведінку під час матчу групового турніру чемпіонату світу між Уругваєм та Італією. Суарес під час зіткнення з італійцем Джорджіо К'єліні вкусив італійця за плече, за що не був вилучений суддею, який залишив епізод без уваги. Уругвайці перемогли 1:0, а Італія втратила можливість вийти в плей-офф ЧС. Після поєдинку спеціальна комісія ФІФА провела розслідування, після чого було винесено досить суворий вирок.

За словами Суареса, його перехід в "Барсу" з "Ліверпуля" став мотивацією для нових звершень в кар'єрі, під час якої він ще не завойовувала серйозних титулів.

"Я перейшов в "Барселону", щоб домагатися успіху, я голодний до титулів. У мене є шанс зіграти за команду моєї мрії, і я маю намір таким шансом скористатися. Хочу показати вболівальникам, що велике моє бажання допомагати команді з усіх сил", - додав Суарес.

Нагадаємо, що в чемпіонаті іспанської Прімери "Барселона" йде на першому місці лише з двома втраченими очками. Також "блаугранас" ще жодного разу в сезоні не пропускали у свої ворота. Притому, що "Реал" хоч і забив суперникам більше голів, але при цьому двічі програв. Мадридці знаходяться на 4-му місці з 4-очковим відставанням від принципового суперника.

Раніше повідомлялося, що півзахисник Хаві Ернандес з "Барселони" побив рекорд Ліги Чемпіонів за кількостей матчів в основному турнірі. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі