Хаві побив рекорд Рауля в Лізі Чемпіонів

Поділитися
Хаві побив рекорд Рауля в Лізі Чемпіонів Хаві провів в основному раунді Ліги Чемпіонів найбільшу кількість матчів © epochtimes.ru
Лідер "Барселони" вийшов на поле у другому турі групового турніру Ліги Чемпіонів, додав до своїх титулів ще й рекордне досягнення.

34-річний півзахисник "Барселони" Хаві обігнав екс-нападника мадридського "Реала" Рауля за кількістю проведених матчів у Лізі чемпіонів.

Поява півзахисника каталонського клубу на полі в грі проти ПСЖ (2:3) стала для нього 143-м у турнірі. У Рауля, який завершив кар'єру гравця в минулому сезоні, 142 матчі. У свою чергу, воротар "Реала" Ікер Касільяс також знаходиться недалеко від першого рядка (141 гра), поступаючись Хаві лише 2 матчі, і може вже сьогодні у випадку включення до складу на матч з "Лудогорцем" обійти Райана Гіггза і наздогнати Рауля.

Серед інших чинних футболістів ближче всіх до лідерів розташовуються Златан Ібрагімович (105 матчів) і Кріштіану Роналду (104). Першим у списку гравців, які ще можуть виходити на поле, серед українських футболістів є воротар "Динамо" Олександр Шовковський, на рахунку якого 69 поєдинків в основному раунді ЛЧ.

Читайте також: ФІФА заборонила "Барселоні" купувати гравців

Між тим, навіть після вчорашніх ігор рекордсменом за кількістю матчів у ЛЧ з урахуванням відбіркових раундів залишається Райан Гіггз (151 матч), і щоб його наздогнати, Хаві необхідно провести ще 2 матчі у головному європейському клубному турнірі.

Нагадаємо, раніше Кріштіану Роналду вийшов на друге місце в списку бомбардирів Ліги Чемпіонів. Втім, завдяки голу у ворота ПСЖ у другому турі його наздогнав Ліонель Мессі з "Барселони". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі