Шевченко задоволений тим, як збірна завершила рік

Поділитися
Шевченко задоволений тим, як збірна завершила рік Шевченко задоволений прийомом збірної в Харкові © ФФУ
Головний тренер "жовто-синіх" прокоментував результат матчу з Сербією.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився своїми враженнями після перемоги над збірною Сербії в товариському матчі.

"Мабуть, і не можна було побажати кращого завершення сезону для збірної України: дві гри - дві перемоги. Я задоволений. Сьогодні ми дали можливість зіграти тим футболістам, які не брали участі у поєдинку з Фінляндією. При цьому не зрадили своїм принципам: контролювали гру, хоч і була така нервозність у перші хвилини поєдинку. В цілому, отримали сьогодні багато позитивної інформації. Все в порядку. Футбольний рік для збірної закінчений", - сказав Шевченко в ефірі телеканалу "Футбол 1".

"Ми задоволені тим, як в Харкові приймали збірну. Зі свого боку ми також спробували приділити максимум уваги місту: заїхали в дитячу спортивну школу, а потім у військовий госпіталь, де провідали солдатів, підтримали їх і запросили на матч тих, у кого є можливість приїхати на стадіон.

Багато всього хорошого подарував цей день. Радий, що хоч ми й змінили склад, всі хлопці дуже добре зіграли, не змінивши нашим принципам, - намагалися грати у футбол, контролювали м'яч, створювали моменти. Позитивний день", - зазначив тренер.

Також Шевченко розповів про найближчі плани: "В першу чергу, в грудні ми зберемося, щоб відвідати українське дербі між "Динамо" і "Шахтарем". І постараємося поспілкуватися з тренерськими штабами "Динамо", "Шахтаря" і "Зорі". Крім того, як я вже казав, будемо планувати на початок наступного року невеликий збір або турнір для збірників. Постараємося залучити до нього наші провідні клуби. Якщо ж це неможливо, то будемо розраховувати на те, що вони дадуть можливість своїм футболістам взяти участь у такому зборі, щоб ми могли провести контрольний поєдинок".

Читайте також: Україна - Сербія: ключові моменти матчу

Нагадаємо, Україна обіграла Сербію з рахунком 2:0. Голи забили Євген Шахов і Андрій Ярмоленко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі