Шевченко і гравці збірної України відвідали воїнів АТО в госпіталі

Фото
Поділитися
Кучер, Коваленко і Кравець разом з головним тренером національної команди побували в харківському госпіталі.

Перед товариським матчем проти збірної Сербії Андрій Шевченко і гравці збірної України Олександр Кучер, Віктор Коваленко та Артем Кравець відвідали воїнів АТО в харківському госпіталі.

Військовослужбовці отримали пам'ятні сувеніри-подарунки від делегації ФФУ, а також отримали автографи тренера і футболістів, і сфотографувалися з ними.

"Побували сьогодні у військовому госпіталі. Скажу так: боляче бачити все це, можна сказати, що звичайні хлопці, віком трохи старше мене! Але з упевненістю можна сказати, що коли бачиш їх очі і просто цих людей, то знаєш – поки вони стоять на передових і борються за нашу свободу, то ми можемо спати спокійно! Дякую таким людям! Слава Україні!", - написав на своїй сторінці в Instagram Віктор Коваленко.

Читайте також: Шевченко прищеплює збірній України європейський стиль - Павелко

Також, як повідомила глава харківської ОДА Юлія Світлична у своєму Facebook, лікарі дозволили десяти воїнам відвідати матч Україна - Сербія, який відбудеться сьогодні, 15 листопада.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі