Шевченко впевнений, що з Туреччиною і Косово Україну чекають складні матчі

Поділитися
Шевченко впевнений, що з Туреччиною і Косово Україну чекають складні матчі Шевченко впевнений, що йому буде складно © football.ua
Головний тренер збірної України поділився думками про майбутні матчі кваліфікації ЧС-2018, а також про свій дебют у національній команді.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко переконаний, що матчі проти збірних Туреччини і Косово у відборі на чемпіонат світу будуть для "жовто-синіх" непростими.

"Це будуть складні матчі. Ми потрапили в непросту групу, в якій зібралися відразу 4 учасника фінальної стадії Євро-2016. Наші конкуренти мають зіграні колективи. Ми ж зараз стоїмо на початку становлення команди. Перші матчі у групі показали, що аутсайдерів не буде - на нас чекає боротьба в кожному матчі та багато непередбачуваних результатів.

Мені буде складно - так само складно, як і в момент мого дебюту, адже відповідальність за результат зростає з кожним матчем. А при цьому ми змінюємо гру команди. І я хочу досягти тієї гри, яка принесе результат", - сказав Шевченко в інтерв'ю сайту Sport Arena.

Також він прокоментував свій дебют у ролі головного тренера збірної: "Яку оцінку поставив би за матч з Ісландією? Я не виставляю оцінки. Але я задоволений своїм дебютом. У нас є команда, хоча зараз тільки початок роботи. Але ми розуміємо з гравцями одне одного, вони добре сприймають нові вимоги. В цьому і є перспектива".

Нагадаємо, збірна України стартувала у відборі на ЧС-2018 з домашньої нічиєї - 1:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі