Шевченко не планував покидати збірну України після Євро-2020

Поділитися
Шевченко не планував покидати збірну України після Євро-2020 Шевченко очолював збірну України з 2016 року © Eurosport
Екс-наставник команди розкрив подробиці свого звільнення.

Колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко розкрив деталі відставки з поста наставника національної команди.

"Найважливіше, напевно, питання про те, чому я і моя команда не продовжили роботу з національною командою. Після чемпіонату Європи ми прийняли рішення продовжити контракт, зробити пролонгацію з національною командою.

По приїзду до Києва я зустрівся з президентом (Української асоціації футболу - прим.) Павелком, де я йому про це повідомив. Він відповів, що не готовий зараз обговорювати цей момент, тому я полетів у відпустку. Я зустрівся ще раз з ним на фіналі чемпіонату Європи - розмови про пролонгацію не було.

30 липня закінчився мій контракт, тому я повідомив про це в соцмережах. Ні в якому разі я не говорив про те, що йду, я тільки оголосив усім, що мій контракт закінчився.

Ми не збиралися йти зі збірної. Ми сказали, що хочемо пролонгувати контракт. Фінансові умови? Протягом п'яти років мій і моїх помічників контракти ніколи не змінювалися - була весь час одна і та ж цифра в контракті. Питань щодо зміни фінансової опції не стояло", - цитує Шевченка Tribuna.com.

На Євро-2020 збірна України дійшла до чвертьфіналу турніру, де програла команді Англії з рахунком 0:4. УАФ підтвердила звільнення тренера 2 серпня.

Нагадаємо, після Шевченка збірну України очолив Олександр Петраков, а перший матч під його керівництвом проти Казахстану завершився з рахунком 2:2.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі